Aksu Hacıaliler İlkokulu
Hacıaliler Mahallesi 27313 sok . No71C Aksu/ANTALYA
0 (242) 427 4570

VİZYON

Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Büyük Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

MİSYON

Çalkaya Hacıaliler İlkokulu olarak, T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı, ilköğretim programında amaçlanmış ; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel ilkemizdir.

Tam gün

09.00-14.30